Ana Sayfa | Başkan | Başkan Yardımcısı | Birim Amirleri | Meclis Üyeleri | Muhtarlar | İletişim | Tarihçe | Coğrafi | Ekonomi | Ziyaretçi Defteri

Döviz

Döviz Alış Satış
  Dolar 2.317 2.3212
  Euro 1.9289 1.9417

Üniversitenin Temel Atma Töreni 26 Haziranda

AK Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül: Yüksekokulun 26 Haziran'da Temeli Atılacak

Kategori  Kategori : SARIKAYADAN
Yorumlar  Yorum Sayısı : 2
Okunma  Okunma : 1212
Tarih  Tarih : 09 Haziran 2010, 19:24

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AK Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül: Yüksekokulun 26 Haziran’da Temeli Atılacak

Bozok Üniversitesi Sarıkaya Meslek Yüksekokulu'nun temel atma töreni için geriye sayım başladı. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümleri ile eğitim neferini başlatacak olan Sarıkaya Meslek Yüksekokulu'nun resmi temel atma töreni 26 Haziran 2010 tarihinde yapılacak. Sarıkaya’da özlemle beklenen Sarıkaya Meslek Yüksekokulu'nun temel atma töreni yoğun bir katılım ile gerçekleşecek

AK Parti Yozgat Milletvekili Abdülkadir Akgül , Bozok Üniversite-si (Bü)'ne Bağlı Olarak Kurulacak Meslek Yüksekokulunun (Myo) resmi Temel atma töreninin  26 Haziran 2010'da  gerçekleştirileceğini, Okulu kısa sürede Tamamlamayı Planladıklarını  Açıkladı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Yozgat Bozok Üniversitesi'ni ziyareti sırasında İHA Muhabirine önemli açıklamalarda bulunan Milletvekili Abdülkadir Akgül “MYO'nun Sarıkaya için milat olacağını söyledi. Akgül Temel atma töreninden bir gün önce misafirlerimiz ilçemizde kalacak ertesi gün temel atacağız” dedi.

Sarıkaya meslek yüksekokulunun temeli 26 Haziran Cumartesi günü atılacak. Temel atma törenine, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, 1973-1976 yılları arasında Sarıkaya Kaymakamlığı yapan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, Türkiye Büyük Millet Meclisi 23. Dönem Milletvekili Mehmet Necati Çetinkaya, Yozgat Valisi Necati Şentürk , ve Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İnci Varinli ile Yozgat milletvekilleri katılacak.

Törende, Sarıkaya Kaymakamı Yaşar Dönmez ile Sarıkaya Belediye Başkanı Ali Osman Erbir' de hazır bulunacak. Yüksekokul binası Toki  alanı yakınındaki 156 bin metrekarelik alana yapılacak.

Yazdırılabilir Sayfa Yazdırılabilir Sayfa | Word'e Aktar Word'e Aktar | Tavsiye Et Tavsiye Et | Yorum Yaz Yorum Yaz

Bu habere toplam 2 yorum yazılmıştır.

Cavit SÖNMEZ [ 14 Haziran 2010, 01:20 ]
Kaç sene sürecek merak ediyorum işin açığı
erkan salman [ 10 Haziran 2010, 09:28 ]
hayırlı uğurlu olsun.

Yorumların tamamını okumak için tıklayın.

SARIKAYADAN

En Çok Okunan Haberler